Överblick & perspektiv i svåra lägen – handledning i coronatider

Det är påfrestande att som ledare hamna mitt i en kris och förväntas agera både klokt och snabbt samtidigt som det inte ibland inte finns någon etablerad kunskap att luta sig emot.

Naturligtvis kan pandemisituationen leda till oväntad handlingskraft, innovationer och ny gemenskap. Men också till kraftlöshet, stress och många tankar som kan vara svåra att sortera på egen hand.

Handledning kan vara ett effektivt sätt att komma vidare i dina utmaningar.

Till skillnad från coaching är handledning en blandning av råd, facilitering och någon att pröva tankar och idéer tillsammans med. Vi som handleder har kunskap om personlig utveckling, ledarskap, förändringsledning med mera. Under sessionen anpassar vi oss helt efter de behov du har just nu och försöker ge bästa möjliga stöd. Det kan handla om att sortera tankar, om att få metoder för att komma vidare och ibland bidrar vi med nya perspektiv eller en hel plan som vi gör tillsammans.

Handledningen kan ske på svenska eller engelska på Stortorget i Gamla stan i Stockholm eller och via valfri digital plattform. När vi ses online är fördelen att du kan få med dig en tydlig grafisk dokumentation som stöd för ditt fortsatta agerande.

Kontakta oss för mer information!